Scroll Top
 
 
DESPRE NOI
 
 

Intra in lumea creativa, luminoasa si romantica a Brand-ului 100% romanesc, Victoria Kids. Produsele noastre sunt create cu materiale atent selectionate si testate in prealabil, pentru ca fetita ta sa se bucure de o calitate desavarsita. Tot ceea ce facem creeaza stari de bine si este special conceput pentru micutele domnisoare. O parte din produsele noastre sunt pictate manual, iar altele sunt realizate cu printuri pe bumbac dupa lucrari originale.


Toate aceste detalii ridica Shopping-ul la rang de Arta.
Va invitam sa descoperiti universul stilului si elegantei pentru varste fragede.

Brand-ul Victoria Kids imbina rafinamentul si eleganta clasicului cu surprinzatorul si sublimul modernului. Combinatie ideala pentru o viata cu stil!

De ce noi?

Eleganta

Finisajele si taieturile produselor VK, de la cele simple pana la cele mai complexe, denota o eleganta iesita din comun. Farmecul lor te va convinge din prima.

Profesionalism

Echipa VK este o echipa creativa si intuitiva, mereu atenta la calitatea produselor oferite - de la crearea lor si pana in momentul împachetarii pentru a fi expediate.

Eco-friendly

Produse din materiale naturale, confortabile, durabile si mereu in pas cu cerintele pentru calitate. Produsele VK sunt prietenoase cu mediul și create cu bun gust.

Hand Made

De la proiect la produs, toate produsele noastre sunt executate manual. Rochiile VK au design deosebit, sunt pictate manual si au detalii executate manual.